Bashkoni pëllëmbët tuaja dhe zbuloni sa fat keni në dashuri (FOTO LAJM)

1-Linjat janë në të njëjtin nivel

Nëse partneri juaj ka vizat e dashurisë në të njëjtin nivel, ju jeni me fat. Ata kanë qëllime serioze dhe preferojnë marrëdhënie të vazhdueshme. Ata janë të arsyeshëm dhe nuk pëlqejnë kthesa të mprehta në jetë. Ata janë një person i ndjeshëm, me karakter të butë dhe kujdesen për mendimet e të tjerëve.

2-Linja e majtë është më e ulët

Ky person preferon një partner që të jetë i pjekur dhe shumë i mençur, përtej viteve që ka. Pronari i këtyre linjave është i dashur, romantik dhe i pavarur nga rregullat shoqërore. Ai shpesh dëgjon sensin e tij të gjashtë, i cili rrallë gabohet.

3-Linja e majtë është më e lartë

Ky person nuk nxiton të ketë një marrëdhënie serioze dhe as nuk e konsideron dashurinë si arsyen e lumturisë. Por kur ata më në fund vendosin të zgjedhin dikë për jetën, ai do të jetë një person më i ri se vetvetja ose me një kombësi tjetër. Ata janë shumë vetëbesues. Ky është një person që ka qëllime në jetë, është i pavarur dhe i kapërcen lehtë vështirësitë.


Shtuar 12.01.2020 19:44