10 gjërat që do t’i veshin të gjithë në 2020-n! (FOTO LAJM)

Ka vetëm 16 ditë që ka hyrë 2020-a dhe që tani e kemi një ide se cilat janë veshjet që do të ndikojnë këtë vit në zgjedhjet tona të modës.

Çdo sezon, Net-a-Porter paraqet raportin e vet të trendeve, i cili detajon saktësisht artikujt që parashikohen se do të jenë super të kërkuar për sezonin e ardhshëm.

Më lart mund të shihni 10 gjërat që do t’i veshin të gjithë në 2020-n.


Shtuar 16.01.2020 15:18