La Shqipërinë për një jetë më të mirë, kush është shqiptari që vdiq në Greqi

Një shqiptar ka humbur jetën në Greqi gjatë punës së tij si elektricist.

Ngjarja e rëndë është shënuar në zonën e Eretrias në Greqi, ku tre elektriçistë ranë në kontakt me rrymën elektrike dhe humbën jetën.

Njëri prej tyre ishte shqiptar nga Rrësheni. Ai është Aleks Bruka, i cili humbi jetën tragjikisht së bashku me 2 kolegët e tij, teksa kryenin riparime në shtylla të tensionit.

I riu nga Rrësheni kishte zgjedhur Greqinë për të jetuar, për të siguruar të ardhura për familjen e tij. Përveç tre elektricistëve që ndërruan jetë, dy grekë dhe shqiptari, edhe një tjetër mbeti i lënduar nga incidenti tragjik.