Testo inteligjencën, cila nga vajzat po stërvitet gabim në palestër? (FOTO LAJM)

Testet janë padyshim një mënyrë e zgjuar për të kaluar kohën dhe për të vënë trurin në punë. Fillojmë?

Shikoni me vëmendje foton më poshtë, ku 3 vajza po bëjnë ushtrime të ndryshme në ambientet e një palestre.

Njëra po merret me këmbët, dikush po bën vrap dhe e fundi po bën squats me gira.

Deri këtu çdo gjë okej. Por njëra prej tyre është në rrezik. Cila mendoni se është ajo?

Vriteni pak mendjen…

E gjetët?

Nëse jo, jua themi ne.

Vajza me numrin 3 po bën vrap në pistë dhe njëkohësisht po ha çamçakëz.

Gjatë vrapit, rrahjet e zemrës përshpejtohen dhe rreziku për t’u mbytur nga çumçakëzi rritet.


Shtuar 2.07.2020 12:55