Këta 10 burra kanë transformuar trupat e tyre pas moshës 50-vjeçare (FOTO LAJM)

Plakja është një pjesë normale e jetës, dhe në kundërshtim me besimin e përgjithshëm, shumë thonë se jeta thjesht bëhet më e mirë me kalimin e kohës.

Varet nga ne që të vendosim nëse do të shohim plakje si të meta, ose do t’i lëmë qimet dhe rrudhat gri thjesht të përmirësojnë pamjen dhe jetën tonë në përgjithësi.

Kur ndjehesh mirë, asnjëherë nuk duhet të ndalemi së kujdesi për shëndetin dhe trupin tonë, dhe kjo vetë-dashuri nuk do të mbetet e fshehur.

10 burrat e mëposhtëm dëshmojnë se stereotipet rreth plakjes janë prapa, dhe na kujtojnë se mund të bëjmë mrekulli me veten tonë, pavarësisht se në cilën fazë të jetës jemi.

Ata vijnë nga të gjitha sferat e jetës, dhe shumica e tyre filluan karrierën e tyre për modelim pas moshës 50-vjeçare. Këta njerëz janë si vera, ata bëhen më të mirë me moshën dhe ripërcaktojnë konceptin e burrave të moshuar.


Shtuar 2.07.2020 12:52