Shqetësuese/ Aeroplani i mbushur plot me udhëtarë në kohë koronavirusi

Fotografitë vijnë në një kohë kur Britania e Madhe ka numrin më të lartë të vdekjeve nga COVID-19 në Evropë.

Në një kohë kur Britania e Madhe është vendi me numrin më të lartë të vdekjeve në Evropë, duket se distancomi social nuk po zbatohet siç duhet.

Disa foto shqetësuese janë publikuar në rrjet ku shihet një avion i mbushur me udhëtarë dhe që nuk e respektojnë distancën.
Fluturimi nisi nga Belfast për në Londër të hënën në mëngjes, ndërsa fotot nga brenda avionit u shpërnda me shpejtësi.


Shtuar 5.05.2020 13:29