Sekretet e fotove perfekte, ja çfarë fshihet pas imazheve mahnitëse në rrjetet sociale (FOTO LAJM)

Por argëtimi fillon me të vërtetë kur shohim fotografinë e dytë e cila tregon gjithë evolucionin e fotografisë së parë. Këto të shtëna prapa-skenave janë me të vërtetë një pamje për tu parë.

Një fotografi i njohur si OMAHi ka vendosur që të tregojë të vërtetën se çfarë fshihet pas fotove tërheqëse dhe magjepsëse në rrjetet sociale.

Në një postim të vetëm, ai ndan dy foto ku në njërën tregon prapaskenat për realizimin e fotos dhe në tjetrën rezultatin përfundimtar, aty ku ka bërë shumë redaktime dhe efekte të ndryshme.

E sigurisht që është shumë interesante transformimi i tyre, e si pasojë do të mbetni të mahnitur nga ndryshimet.


Shtuar 20.06.2020 19:35