Porositi kufje për telefon në internet, por ajo që i erdhi ishte befasuese (FOTO LAJM)

Një grua në Dubai bëri një porosi, e cila kur i erdhi nuk ishte aspak ashtu siç e kishte menduar.

Kur porosia e saj erdhi, ishte një altoparlant në formën e kufjeve, e për të cilët pagoi 62 dollarë, transmeton IndeksOnline.

“E dija që Amazon shet gjëra të çuditshme dhe jo shtrenjtë. Unë isha e tronditur” tregoi gruaja.

Këto raste nuk janë të pakta, ku ka pasur mjaftueshëm ngjarje të tilla të ngjashme e në të njëjtën kohë mjaftë të quditshme.


Shtuar 5.05.2020 09:26