Pas këtyre fotove nuk do të mendoni më kurrë se kishit një ditë të keqe (FOTO LAJM)

Jeta na përball me situata të ndryshme edhe si kjo që po kalojmë së fundmi, ku ata që qaheshin se lodheshin në punë dhe i mundonte rutina tashmë po ankohen se nuk rrihet në shtëpi, prejt tyre mund të jemi dhe shumë prej nesh.

Por ka një shprehje: Ka edhe më keq!

Këta njerëz janë duke kaluar një ditë me të vërtetë të keqe, dhe është e sigurt që do të jetë më e keqe se e juaja.


Shtuar 2.06.2020 07:58