Nëse keni këto shenja, merrni pushim nga puna

Ju ka rrëmbyer puna? Nuk keni bërë pushim? Ja disa shenja që e tregojnë këtë:

Po filloni të dukeni si fotoja juaj e pasaportës

Keni probleme pagjumësie

Po mungoni në shumë darka familjare, apo dalje me familjen

Keni filluar të bëni më shumë gabime në punë

Puna juaj nuk ju entuziazmon

E keni humbur sensin e humorit

Ju trembin vështirësitë dhe pengesat

Keni filluar që punën ta keni epiqendër të jetës tuaj

Bëni zgjedhje të pashëndetshme (pini një gotë verë më shumë, hani me tepricë apo hiqni dorë nga ushtrimet e zakonshme fizike) për të përballuar stresin

Shikoni ëndrra me punën


Shtuar 4.01.2020 21:32