Nëse e keni 1 nga këto 6 lulet ne shtëpi, atëherë ju jeni personi më me fat

Ndonëse shumë bimët përdoren zakonisht për të zbukuruar një shtëpi ose zyrë, ose të shndritin një oborr apo kopsht, shumë bimë të tjera mund të përmirësojnë rrjedhën e energjisë pozitive në një hapësirë.

Disa bimë janë në gjendje të pastrojnë ajrin, ndërsa të tjerët mund të sigurojnë një ndjenjë të mirëqenies, paqes dhe madje edhe të lehtësojnë str. esin. Përdorni këto bimë për të promovuar energjinë pozitive përreth jush:

Zambaku

Ai përmirëson rrjedhën e energjisë në shtëpi duke pastruar ajrin dhe neutralizuar gazra të dëmshëm që mund të qarkullojnë në shtëpi. Kjo bimë rritet mirë në mjedise të errëta, të tilla si një zyrë ose në një qoshe. Vendosja e tyre në dhomë gjumi do të nxisë një ndjenjë qetësie dhe çlodhje.

Jasmina

Jasmine tërheq energji pozitive dhe ndihmon në forcimin e marrëdhënieve. Erë e ëmbël dhe e këndshme e saj mund të ndihmojë në zbutjen e një mendjeje të str. esuar dhe të sigurojë energji.

Rozmarina

Kjo bimë promovon mirëqenien fizike dhe mendore ndërsa pastron ajrin për të mbajtur shtëpinë tuaj pa toksina të dëmshme. Erë e rozmarinës mund të lu. ftojë ank. thin të përmirësojë kujtesën e të gjitha këto janë të provuara shkencërisht.

Bamboja e fatit

Lucky bambu është përdorur në Azi për mijëra vjet si një simbol i fatit dhe mirëqenies. Sipas feng shui, forma vertikale e bambusë me fat përfaqëson elementin e drurit, i cili ndikon në energjinë tonë jetësore, vitalitetin dhe aktivitetin fizik.

Orkide

Sipas feng shui, orkidea tërheq energji pozitive duke përmirësuar energjinë e shtëpisë dhe gjithashtu jetën tuaj. Kjo lule çliron oksigjen gjatë natës, kështu që dhoma gjumi është një vend idela për të mbajtur një orkide.

Aloe Vera

Aloe Vera është mbartëse e fatit dhe energjisë pozitive. Gjithashtu mund të përdoret për përfitimet e shumta shëruese. Vendoseni atë në dritën e diellit indirekt ose dritën artificiale dhe ujiteni rregullisht, por sigurohuni që të ketë kullimin e duhur.


Shtuar 1.01.2020 10:35