Mrekulli! 1 në 70 milion mundësi, gruaja lind katërnjakë në mënyrë natyrale (VIDEO)

Një grua kineze ka lindur katërnjakë në mënyrë natyrale, të cilat janë dy grupe binjakësh identikë, një mrekulli që mund të ndodhë një në 70 milion raste.

Dy djemtë dhe dy vajzat lindën 32 javëshe nga nëna e tyre 31 vjeçare, e njohur me mbiemrin e saj Gao përmes një operacioni cezarian të mërkurën në një spital të Hubei.

Pasi mori lajmin emocionues, burri i zonjës Gao e përshkroi atë si ‘një bekim nga Zoti’ pasi gruaja e tij më parë humbi tre shtatzëni, raportojnë media lokale.

Foshnja më e madhe peshon 1.87 kilogramë, ndërsa më i vogli peshon vetëm 1.17 kilogramë.

Shanset për të lindur dy grupe binjakësh identikë që ndodhin natyralisht është 1 në 70 milion, thonë raportet.

Për shkak të lindjeve të tyre të parakohshme, foshnjat janë transferuar në repartin neonatal dhe janë ndihmuar me ventilatorë për t’i ndihmuar ata të marrin frymë.

Para se të lindte katër foshnjat e saj, nëna për herë të parë thuhet se ka pësuar dy dështime dhe një tjetër shtatzëni të humbur të shkaktuar nga sindroma binjake e transfuzionit.

Burri i saj, i njohur me mbiemrin Luo, tha se ata ishin të emocionuar pasi fëmijët ishin ‘të shumëpritur’ nga e gjithë familja.


Shtuar 14.08.2020 16:02