Mënyra si e mbani telefonin, lidhet me karakterin tuaj (FOTO LAJM)

Rasti 1: Nëse bën pjesë tek personat që e mbajnë telefonin në njërën dorë dhe shkruajnë me gishtin e madh tregon se je një person që mund të bësh disa gjëra në të njejtën kohë. Disiplina, është fjala që të përshkruan ty më së miri. Jeni konçiz dhe të organizuar, gjithëmonë ndiqni principet tuaja. Ju e ndani shumë mirë se cila gjë është e duhura ose jo për ju. Jeni lloji i individit që beson në dashurinë e vërtetë dhe e vlerëson shumë atë.

Rasti 2: Ky qëndrim tregon se je një person shumë i mbyllur. Nuk je nga ata persona që thërrasin për ndihmë të tjerët ose që duan qendrën e vëmëndjes. Ndjenjat e tua janë gjithëmonë të fshehura, nga frika mos të tjerët arrijnë tju lëndojnë. Kjo gjë ka dhe anë negative. Ju gjithëmonë tregoheni pak distantë edhe me partnerin tuaj, gjë që e bën atë edhe vetë ju të keni dyshime për atë që ndjeni.

Rasti 3: Je një person tepër sensitiv dhe emocional. Shpesh ndiheni të stresuar e alarmoheni për gjërat që ju duken të paqarta. Keni frikë të thoni apo të bëni diçka gabim. Ju doni vetëm të ndiheni mirë, ju pëlqen vetëm ideja e të qenurit mirë. Të pëlqejnë lidhjet romantike dhe një partner shumë i dhënë pas teje. Duhet të kesh me tepër besim tëk “Uni” yt pasi kjo gjë të krijon shumë pengesa në përditshmërinë tënde.

Rasti 4: Je një person tepër i qetë dhe i mendon mirë gjërat përpara se të veprosh. Ndonjëherë je pak altruist/e, sepse për të tjerët të ndodh të sakrifikosh komfortin tënd. Nuk të pëlqen rrethi i gjerë dhe zhurma, të pëlqen më shumë të rrish me pak persona ose të kalosh kohë në gjirin familjar. Kjo gjë ndikon edhe në lidhjen dashurore, pasi të pëlqen diskutimi dhe eviton shumë debatet e zënkat në çift. Kjo nuk tregon aspak që jeni indiferentë.


Shtuar 14.01.2020 19:33