Do të fërkoni sytë! Këto foto nuk janë ashtu si duken (FOTO LAJM)

Ndonjëherë ne shohim me vëmendje një fotografi dhe nuk mund të kuptojmë se çfarë po ndodh në të.

A është bota jonë iluzioni më i mirë optik apo është vetëm mendja jonë që “luan” me ne?

Bright Side mblodhi disa foto që dëshmojnë se ekziston një hendek i madh midis perceptimit tonë për botën dhe ai është realiteti.


Shtuar 11.06.2020 19:35