Djaloshi harxhon 4 mijë dollarë në një statujë gjigante

Ted Pelkey ​​nga Westford, Vermont është përpjekur të vendosë një biznes për 10 vitet e fundit. Ai dëshironte të ndërtonte garazhin në mënyrë që të lëvizte bizneset e tij për riparimin dhe riciklimin e kamionëve nga Swanton.

Fatkeqësisht, zyrtarët e qytetit diskutuan projektin në distancë, dhe një anëtar i bordit ishte kundër këtij projekti biznesi siç u propozua, sepse kjo do të bëjë që fqinjët të vuajnë dhe kjo do të zvogëlojë vlerat e pronës në atë zonë.

Seleksionimi dhe Bordi i Rishikimit të Zhvillimit Westford bllokuan atë nga marrja e lejes dhe beteja e tij zgjat për dhjetë vjet. Duke qenë i bllokuar në një mosmarrëveshje të hidhur me qytetin e Westford, Pelkey ​​vendosi t’i merrte gjërat në “duart e tij”.

Për shkak se dora e tij me madhësi të rregullt ishte ndoshta jo më e efektshme, ai vendosi të ngrejë një statujë gjigante të një gishti të mesëm, si një version dekurajues i Engjëllit të Veriut ose Statuja e Lirisë, për të gjithë banorët ta shohin.

Prandaj, statuja e gishtit të mesëm drejtohet qytetit, por për fat të keq, shumë të tjerë ndoshta do ta kuptojnë gabim.


Shtuar 24.06.2020 10:31