3 lidhjet më të rëndësishme që do të keni në jetë

Ekzistojnë tri lloje të marrëdhënieve në jetën tuaj dhe nëse gjeni të duhurën nga e para, ju jeni me të vërtetë me fat. Por shumica prej nesh duhet të kalojë nëpër tre hapa dhe lidhje para se gjërat të vijnë në vend.

Të gjithë i kishim ato lidhje në shkollën fillore kur një mik i të dashurit tonë të ardhshëm vinte drejt nesh dhe na pyeste nëse do të donin të ishin në lidhje me të. Ju përgjigjeni duke qeshur “Po” dhe duke luajtur me të herë pas here.

Ju mund të merrni puthjen, përqafimin ose dhuratën tuaj të parë, por pastaj atij i pëlqen një tjetër dhe marrëdhënia përfundon me magji për të filluar diçka tjetër. Kohët ishin shumë më të thjeshta në atë kohë, apo jo?

Problemi është se me kalimin e kohës, jeta nuk duket më aq e thjeshtë. Por në realitet është ende e thjeshtë. Përmes emocioneve që ndiejmë duhet të zbulojmë mesazhin që universi po na dërgon. Lidhja e duhur në kohë të gabuar

Kjo është lidhja që kemi të gjithë në një moment. I dashuri perfekt ju bën të lumtur, rriteni me të, mësoni me të. Por edhe pse kjo të bën të lumtur, ti e di që ka shumë më shumë që të pret në jetë, kështu që rrugët e tua ndryshojnë dhe i thua vetes: “Jeta është para meje. Do ta gjej përsëri diçka të tillë, me mend. ”Buzëqesh, duke mos e ditur se duke hedhur poshtë atë që ke, po hyn në fazën më të vështirë të jetës.

Lidhje e gabuar në kohë të duhur

Kjo është një marrëdhënie që të shkatërron, të copëton, të mëson se kush je, kush dëshiron të jesh dhe çfarë nuk je. Kjo është një lidhje ku jeni 110% gati për ta mbyllur atë kapitull dhe për të hapur një kapitull të ri, por faqet thjesht nuk kthehen. Kjo është një marrëdhënie ku mëson, vërtet. Ju mësoni atë që doni dhe atë që urreni. Ju mësoni se si të jeni trima, të ndershëm, të fortë, të vrazhdë, të trishtuar, të zemëruar dhe të lumtur në të njëjtën kohë.

Kjo lloj marrëdhënieje do ta kthejë jetën tuaj përmbys për t’ju çuar përfundimisht në rrugën e duhur (dhe nuk shkon kurrë prapa). Kjo marrëdhënie do t’ju çojë në marrëdhënien e tretë dhe më të rëndësishme në jetën tuaj. Ato që mendonit se i kishit, por si mund ta kishit ndonjëherë kur nuk e dinit kush ishit në të vërtetë më parë?

Lidhja e duhur në kohën e duhur

Kjo lidhje vjen pas dy paraardhësve. Dhe kjo është ajo që ke me veten tënde. Në të mësoni se si të gjeni vlerat, qëndrimet tuaja, mësoni se kush jeni në përgjithësi. E kaluara tani duket si një enigmë që nuk keni qenë në gjendje ta bëni së bashku për kaq kohë. Më në fund e doni veten, ashtu siç jeni. Kjo është marrëdhënia më e rëndësishme që do të bëni ndonjëherë në jetën tuaj. Vetëm pas saj, ju do të tërhiqni një që është i njëjtë me ju.

Shumë prej nesh po kërkojnë dikë që të na plotësojë, duke mos e kuptuar se ne jemi ata që duhet të plotësojmë veten. Ju që jeni në hapin e dytë, dilni nga ajo marrëdhënie sa më shpejt të jetë e mundur, pasi që vetëm pas marrëdhënies së tretë, asaj më të rëndësishme, asaj që keni me veten, jeta juaj bëhet vërtet e bukur.


Shtuar 29.09.2020 19:43