Votoi pro marrëveshjes së 5 qershorit, deputetja largohet nga grupi demokrat

Deputetja Fatjona Dhimitri është larguar nga grupi parlamentar demokrat. Deputetja ka deklaruar votën e saj pro marrëveshjes së dakordësuar me datën 5 qershor për Reformën Zgjedhore.

Vendimi vjen pak ditë pasi u shpreh publikisht se do të votojë marrëveshjen e 5 Qershorit mes PS-PD dhe LSI-së, të cilën grupi ku bën pjesë e kundërshton.

Dalja nga reshti duke deklaruar votën pro sjell dhe largimin e saj nga grupi.


Shtuar 15.07.2020 11:16