Shtohet numri i të prekurve nga koronavirusi në Serbi

Ka shkuar në 457 numri i të prekurve nga koronavirusi në Serbi. Vetëm ditën e sotme janë konfirmuar 73 raste të reja.

Nga raporti i fundit deri në 15.00, u testuan mostrat e 295 individëve, 73 prej të cilëve ishin pozitivë dhe 222 negativë.

Në anën tjetër ekspertë të shëndetësisë në këtë vend, kanë paralajmëruar se numri i të prekurve mund të rritet më shumë në ditët në vijim.


Shtuar 26.03.2020 15:07