Shkon në 27 numri i të arrestuarëve për tërmetin, ndër ta dhe biznesmeni

Policia e Tiranës ka ccuar në 27 numrin e të arrestuarve për dëmet e shkaktuar nga tërmeti i 26 nëntorit.

Sot është bërë i mundur arrestimi i Fejzo Dyrmishit, biznesmentit të ndërtimit.

Kujtohmë se ditën e djeshme Policia e Tiranës ka arrestuar zyrtarë, ish-zyrtarë dhe ndërtues të pallateve të dëmtuara nga tërmeti i 26 Nëntorit në Vorë, Kashar dhe Farkë.


Shtuar 15.01.2020 10:26