Rezultatet nga disa vendvotime, ASH-AAA në avantazh

Agjencia e lajmeve INA ka siguruar rezultatet në Strimnicë të Zhelinës.

Nga gjithësejt 771 votues, Aleanca dhe Alternativa kanë marrë 474 votues.

Bashkimi Demokratik për Integrim, 254, Lsdm 93 dhe PDSH 12.

11 të pavlefshme

Shkolla fillore 25 maj (2512)

AAA-ASH. 222
Bdi. 194
Sdsm. 105
Vmro. 12

Hasanbeg

Fsh. Belic/ struge

Ash 152
Bdi 120
Lsdm 54
Pdsh 2
Vmro 8

ASH -AA fiton në Pohum/ Struge

BDI: 29
ASH-AA: 53
PDSH: 1
LSDM-BESA: 5
VMRO DPMNE: 0

2819 Duqanxhik

ASH AAA 128
BDI 42
LSDM 37
Duqanxhik Shkup Bit Pazar

Fsh. Maja e zezë Studenican
Aleanca – Alternativa 90
Bdi 13

Fshati Malin

Ziadin Sela 170
Ali Ahmeti 80

Fshati. STUDENIÇAN
ASH AAA 1239
BDI 895
PDSH 587
LSDM 180


Shtuar 15.07.2020 20:52