Pëllumb Piperon e zë kolla “live”: Nuk është për t’u trembur, rrini të qetë!

Mjeku i njohur infeksionist, Pëllumb Pipero, ishte në një lidhje direkte në emisionin “Byro Politike” me Juli Xhokaxhi. Mirëpo, gjatë bisedës mjeku u përball me një moment të sikletshëm.

Mjeku filloi të kollitet papritur dhe për një moment e kishte të pamundur të fliste. Ndërkohë, gazetarja Juli Xhokaxhi u shpreh se shëndeti i tij është mjaft i rëndësishëm.

“Shpresoj të jeni mirë me shëndet, është shumë e rëndësishme kjo. I duheni të gjithëve. Ju dhe gjithë kolegëve”, tha Xhokaxhi.

Më falni se ishte shumë e papritur kjo situata e kësaj shishesh jo shumë të këndshme”, tha mjeku.

Ndërsa vazhdoi bisedën për situatën e koronavirusit në Shqipëri, mjeku në fund u ndal sërish tek incidenti që i ndodhi, duke sqaruar se nuk ishte kollë për tu shqetësuar:

Pëllumb Pipero: Ndjesë për kollën që më zuri në atë moment.

Juli Xhokaxhi: Në këto situata kolla vetëm në tremb.

Pëllumb Pipero: Por nuk është kollë nga ajo sëmundje, kështu rrini të qetë.


Shtuar 25.03.2020 21:10