PD mbyll fazën e parë të përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë, shpallet fitorja e madhe

Ka përfunduar faza e parë e përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në Partinë Demokratike.

Mësohet se janë 946 kandidatë të përzgjedhur nga komisioni.

Selia blu thotë se ata që plotësojnë kriteret dhe nuk janë në listë, do të jenë pjesë e qeverisjes nesër duke parandaluar çdo reagim të fortë që mund të vijë nga personat që nuk do të kandidohen.


Shtuar 27.08.2020 11:27