Nisin hetimet për kryebashkiakun e Mallakastrës

Prokuroria ka vendosur nën hetim kryetarin e Bashkisë së Mallakastrës, Qerim Ismailaj.

Ky veprim, vjen pas denoncimit nga Partia Demokratike e cila akuzonte3 se Ismailaj ka qenë i dënuar dhe i dëbuar nga Greqia në vitet 1999-2000.

Mësohet se sektori i dekriminalizimit në organin e akuzës ka bërë kërkesë për të marrë gjurmët e gishtave të Ismailajt.


Shtuar 14.01.2020 09:54