Manastirliu ka një mesazh të rëndësishëm pas lehtësimit të masave

Prej sot, masa të tjera lehtësuese daj koronavirusit do u vijnë në ndihmë qytetarëve si heqja e autorizimeve për lëvizje por edhe hapja e bareve dhe restoranteve.

Lidhur me këtë vendim, ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, u bën thirrje shqiptarëve për respektim te rrugullave.

Mesazhi i Manastirliut

Nga dita e sotme, zgjerohet fasha orare dhe hapen një seri aktivitetesh dhe shërbimesh për qytetarët, por kërkohet më shumë vigjilencë për respektimin e rregullave, për të mbrojtur veten dhe të tjerët 🤜#COVID19🤛


Shtuar 18.05.2020 07:01