Kishte dalë për të marrë krepa me vajzën e vogël, Policia e Lleshit merr me forcë qytetarin (VIDEO)

Masat shtrënguese të policisë në Shqipëri janë përforcuar edhe me arrestimet apo gjobat e përditshme.

Ditën e djeshme një ngjarje aspak e kënmdshme ka ndodhur në Tiranë, pranë gjimnaznit Petro Nini Luarasi.

Një qytetar u shoqërua me forcë nga policia, pasi kishte dalë poshtë pallatit për të marrë krepa bashkë me vajzën e tij të vogël.

Pamjet mund t’i ndiqni në videon më lart, janë të turpshme dhe policia dita-ditës po na paraqet pamje të tilla.


Shtuar 13.05.2020 11:57