Katër skenarët e mundshëm për ta vendosur sezonin në La Liga

La Liga i është bashkuar një pjese të madhe të federatave sportive për të pezulluar kampionatin.

Përhapja e madhe e koronavirusit ka bërë që edhe La Liga të pezullohet.

Në një situatë aspak të favorshme, është shumë e diskuteshme se si do të përfundojë ky sezon, nëse situata nuk jep shenja të përmirësimit.

Biodroga – Men Anti-Age
Media spanjolle ‘AS’ ka dhënë katër versionet më të mundshme, për të cilat një komision do të vendos, më 25 mars.

Versioni i parë: Të luhen të gjitha ndeshjet, në bazë të asaj se si do të shkojë përhapja e koronavirusit.

Versioni i dytë: Të anulohet i gjithë sezoni, dhe titulli të mos i jepet asnjë skuadre.

Versioni i tretë: Përfundimi i sezonit në këtë fazë, duke i llogaritur 27 xhirot e luajtuara. Një situatë e tillë, do ta bënte Barcelonen kampione.

Versioni i katërt: Të llogariten vetëm rezultatet e pjesës së parë të sezonit. Ky skenar duket shumë i mundshëm, pasi në pjesën e parë të sezonit të gjitha skuadrat janë ballafaqur mesvete, së paku nga një herë. Në këtë mënyrë, Barcelona do të shpallej kampione e La Ligas, për me diferencën e golave, pasi që me Real Madridin në atë fazë kishin pikë të barabarta, nga 40.


Shtuar 12.03.2020 19:24