Ka vetëm 48 orë kohë, kush është Orgest Jahelezi që ra në “sitën” e OFL

Operacioni Forca e Ligjit ka nxjerrë sot emrin e Orges Jahelezi dhe Pajtim Serianit për të deklaruar pasuritë e tyre.

Të dy këta persona, ashtu sikundër dhe të tjerët kanë plot 48 orë të identifikojnë pasurinë e tyre.

Kush është Orges Jahelezi?

Orges Jahelezit, banues në Tiranë, i dënuar nga Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë, për veprën penale “Trafikim i narkotikëve, në bashkëpunim”.

Orges Jahelezi, i njohur ndryshe si Artan Elezi, me pseudonimin “Nita”, nga Tirana, është i arrestuar si pjesë e të dyshuarve, pas zbulimit të laboratorit të heroinës në Has.


Shtuar 13.02.2020 10:37