Jep dorëheqjen kryeministri i Rusisë

Kryeministri rus Dmitri Medvedev dhe qeveria e tij kanë dhënë dorëheqjen.

Medvedev e njoftoi këtë, duke përmendur nenin 117 të Kushtetutës.

Presidenti Vladimir Putin udhëzoi qeverinë në largim të përmbushë detyrimet e saj deri në formimin e një kabineti të ri.


Shtuar 15.01.2020 13:55