E treta, fund-detit të Vlorës i dhurohet një tjetër anije

Një tjetër anije është përmbytur sot në gjirin e Orikut të Vlorës.

Anija është pastruar nga vajrat dhe mbetjet e tjera me impakt mjedisor dhe është zhytur në det si një dhuratë turizmit.

Anija është një atraksion turistik për të pasionuarit e zhytjes, ndërsa është e treta si e tillë që nga anija e Marinës dje, sot vjen si një relike e saj në shërbim të turizmit nënujor.

Kjo është anija e 3-të që mbytet në ujërat e Vlorës.


Shtuar 11.09.2020 18:47