Do udhëtoni nesër? Aeroporti i Tiranës publikon listën me 23 fluturimet

Nëse do të udhëtoni nesër, Aeroporti i Tiranës ka publikuar listën e 23 fluturimeve që janë konfirmuar për datën 28 shtator 2020.

Në postim TIA i bën thirrje të gjithë udhëtarëve që të kontaktojnë si fillim me agjencinë që kanë prerë biletën, ndërsa kërkon respektimin e masave anti-COVID.

Po ashtu theksohet se jo të gjithë qytetarët mund të dalin jashtë vendit, përveç atyre që janë rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.

Njoftimi i plotë

23 Fluturimet e konfirmuara për datën 28.09.2020 ⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Hëne janë:⠀⠀

✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Firence dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Bari dhe kthim

✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Venecia dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️British Airëays – Tiranë – Heathroë dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese. ⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport


Shtuar 27.09.2020 18:58