Del gjithë kohës në rrjete sociale dhe ekrane, përgjigjet Rama

Kryeminstri Edi Rama në një intervistë në “ABC e Mëngjesit” ka rrëfyer edhe arsyen se pse ka aq shumë dalje publike.

Rama gjithashtu sqaroi se vendimet janë të marra nga autoritetit përkatëse që është Ministria e Shëndetësisë.

“Ajo që unë kam bërë është thjesht publikimi që njerëzit të informohen më shpejt dhe më mirë”, u shpreh ai.

Si ka mundësi që gjen kaq shumë kohë për të dalë në televizor dhe rrjetet sociale? Kur e ke drejtuar për herë të fundit mbledhjen e qeverisë?

Rama: Përpara dy apo tre ditësh. Mbledhjet e qeverisë janë të përcaktuar një herë në jave dhe është e ndaluar që të jepen në media.

Në të dhënat zyrat publikohen vendime, qeveria nuk bën tendera.

Një nga vendimet e fundit është të jepet me koncesion Porti i Romanos?

Rama: Është e pavërtetë. Ju ngatërroni idetë e qeverisë me mbledhjen e Parlamentit.

Bonusi për pagat e mësuesve nuk është aprovuar?

Rama: Mësuesit janë në detyrë nuk kanë çfarë të kenë shtesë.


Shtuar 6.05.2020 08:41