Avioni hedh karburant në parkun e shkollës, përfundojnë në spital 17 nxënës (VIDEO)

Një avion pasagjerësh pati probleme në motor dhe bëri një ulje emergjente në Aeroportin Ndërkombëtar të Los Angeles.

Por para pak uljes avioni ka lëshuar një pjesë të karburantit nga motorrët e tij. Karburanti i avionit ka rënë mbi një shesh lojrash të një shkolle.

Të paktën 17 fëmijë dhe disa të rritur po trajtohen për acarim të lëkurës dhe probleme të frymëmarrjes.

Sipas rregullores të aviacionit karburanti mund të hidhet në ulje urgjente, por vetëm në zona të caktuara dhe në një lartësi të madhe.

Të gjitha dëmtimet në shkollën fillore Park në Cudahy, rreth 16 milje (26 km) në lindje të aeroportit, thuhet se janë të vogla.


Shtuar 15.01.2020 08:09