U kthye në Kosovë pas vizitës në Shqipëri, shtetasi i nënshtrohet testit

Edhe Shqipëria ka nisur zyrtarisht luftën kundër koronavirusit. Sot u shkaktua edhe viktima e parë ndërkohë që kontrollet janë bërë më intensive.

Një shtetas shqiptar që jeton në Kosovë i është nënshtruar testit për koronavirus pas kthimit nga Shqipëria.

“Është një person i cili jeton qe një kohë të gjatë në Kosovë dhe si duket ka vizituar një familjar të vetin në Shqipëri”, ka thënë doktori Krasniqi.

Ndërkohë kujtojmë se në Shqipëri, tashmë janë të konfirmuara 12 raste me koronavirus. /albeu.com/


Shtuar 11.03.2020 14:10