Masat e qeverisë po injorohen në Prishtinë

Përkundër masave të qeverisë, për parandalimin e Covid-19, kompanitë e ndërtimit nuk po i respektojnë ato.

Në një fotografi që ka arritur mbrëmë në redaksi të Indeksonline, shihet sesi në një punishte te marketi Maxi 24, të “Rruga B”, në Prishtinë, nuk po respektohen masat e qeverisë.

Përveç që po vazhdojnë të punojnë, pasi që nuk lejohet, ata nuk janë të pajisur me mjetet e parapara për luftimin e kësaj sëmundjeje ngjitëse.

Masat e qeverisë erdhën si pasojë e shpërthimit të Covid-19 në vendin tonë, ku deri më tani 283 persona janë infektuar, 58 janë shëruar dhe 7 kanë vdekur.


Shtuar 12.04.2020 08:14