Përdorimi i keq i Photoshop-it, njerëzit që janë turpëruar në rrjetet sociale (FOTO LAJM)

Përdorimi i keq i Photoshop-it mund t’u kthejë në persona qesharakë dhe të dështuar. Masivizimi i rrjeteve sociale kanë bërë që edhe ky aplikacion për përhapet në maksimum.

Mirëpo, në përpjekje për t’u dukur sa më mirë, njerëzit shpesh e ekzagjerojnë me përdorimin e Photoshop-it, duke u kthyer në qesharakë.

Mjafton të shikoni fotot e mësipërme për ta kuptuar këtë.


Shtuar 2.01.2020 11:19