Ndjekësi i rendit me emra burrat e ardhshëm Rudinës, i kthehet moderatorja (FOTO LAJM)

Rudina Dembacaj vazhdon të jetë emri më i lakuar në mendian e shkruar dhe atë vizive. Dembacaj nuk ka asnjë kompleks mbi gjithçka thuhet për të. Ajo në çdo moment kthen përgjigje shumë pikante.

Ditën e sotme moderatorja publikoi një foto me partnerin e saj ku shkruan: “Kur ma ven dorën mbi dore”

Nuk kanë munguar komentet negative, komente të cilat kanë marr përgjigje të menjëhershme.

Komentuesi-“Mbas Markut kap Gjonin, kur të mbarosh punë me Gjonin kap Nduen, mbas Ndues kap Palin, mbas Palit kap Lleshin, mbas Lleshit kap Gjinin dhe Shpalin,”

Rudina-“Uaaa faleminderit, si do ia bëja pa këto sugjerime.”

Rudina dhe ish deputeti bashkëjetojnë me njëri-tjetrin dhe kanë një biznes së bashku.


Shtuar 20.05.2020 08:33