Gjetja “unike” e Sami Khediras për të festuar ditëlindjen (FOTO LAJM)

Izolimi për shkak të emergjencës së koronavirusit në Europë po vazhdon të zgjasë dhe shume njerëz që kanë ditëlindjen gjatë kësaj periudhe duhet t’a festojnë në shtëpinë e tyre dhe pa praninë e miqëve.

E njëjta situatë është edhe me futbollistët që kërkojnë të gjejnë mënyra të ndryshme për t’i bërë sa më pak të mërzitshme ditëlindjet e tyre. Një zgjidhje vërtetë të veçantë ka gjetur Sami Khedira. Në foton e publikuar në Instagram, ai shfaqet duke e festuar ditëlindjen e tij të 34-t me 6 “Sami Kedira” të tjerë.

Një vendim mjaft i veçantë dhe kreativ për Khedirën, i cili ka vendosur ta punësojë njërën nga “sozitë” e tij si kamarier.

Sigurisht është një foto e përpunuar, por me shumë mjeshtëri. Si Khedira ka edhe të tjerë që festojnë ditëlindjet në këtë periudhë të vështirë karantinimi. Mesazhi i gjermanit për ata është që mos të mërziten sepse vetja nuk ju lë kurrë vetëm.


Shtuar 6.04.2020 09:36