Fotot e rralla që vështirë të besohen, por që janë reale (FOTO LAJM)

Fotografia është art në vete. Të magjeps, të qetëson dhe të jep energji. Por në kohën e internetit, ka shpesh dyshime nëse janë apo jo të vërtetat.

Fotot e mësipërme duken si të ndryshuara me phottoshop, por janë në fakt të vërteta.


Shtuar 15.05.2020 12:37