Fotografi të mrekullueshme të bëra nga fotografët gjatë mbylljes nga koronavirusi (FOTO LAJM)

Fotografi të bukura të bëra gjatë mbylljes që shfaqin jetën e natyrës në qetësi.

Zogj të bukur, kafshë të vogla dhe krijesa të ndryshme të natyrës japin një pamje fantastike dhe pozitive të jetës gjatë mbylljes, transmeton lajmi.net.

Ngjyra të bukura, kafshë të qeta duke shijuar natyrën në maksimum, qetësi dhe pastërti në natyrë, pa ndotje she shkatërrime nga dora e njeriut, me sa duket mbyllja ka qenë e nevojshme për natyrën.


Shtuar 18.06.2020 09:59