Deti nxjerr në breg breshkën e ngordhur në Malin e Robit (FOTO LAJM)

Një breshkë deti (carreta carreta) është nxjerrë nga deti e ngordhur në plazhin e Malit të Robit afër Golemit sot.

Përmasat e saj janë afërsisht 55 cm gjatesi dhe 45 gjerësi. Këto janë përmasat më të zakonshme të kësaj specie.

Nuk është hera e parë që në ujërat shqiptare deti nxjerr në breg të tilla bershka.


Shtuar 24.04.2020 15:56