Dështuan, projektet qesharake që turpëruan inxhinjerët (FOTO LAJM)

Gjithmonë ka njerëz që nuk e marrin seriozisht punën dhe besojnë se do ia hedhim paq.

Mirëpo, “kryeveprat” e këtyre specialistëve nuk kanë ngelur pa marrë vëmendjen.

Dështimet e tyre janë qesharake dhe tani të gjithë ne mund t’i shohim këto shembuj të punës së tmerrshme dhe të argëtohemi pafund.


Shtuar 30.06.2020 10:11