Bukuri e përjetshme, gratë e famshme që nuk e njohin plakjen (FOTO LAJM)

Sandra Bullock, dikur tha në një intervistë, se djali i saj e pyeti pse ka rrudha në fytyrë. “Epo, shpresoj që disa prej tyre të qeshin aq shumë,” i tha ajo dhe më pas ai i preku fytyrën dhe iu përgjigj: “Ti nuk je plakur, je thjesht e lumtur.”

Historia e saj është një mënyrë e bukur për tu përqafuar dhe per ta jetuar bukurinë natyrore çdo ditë.

Bright Side ka bërë një listë të të gjitha grave të famshme që bënë pikërisht këtë: ato përqafuan bukurinë e tyre natyrore, pa nderhyrje kirurgjikale.


Shtuar 22.05.2020 10:19