Atletet e kësaj vere që mund t’i vishni me cfarë të doni (FOTO LAJM)

Atletet do të vazhdojnë te mbeten mjaft të preferuara këtë verë. Përvecse të bukura e me përdorim të gjerë, ato janë dhe kaq të rehatshme e praktike, e ofrojnë lehtësisht mundësinë për t`u dukur mirë, edhe pa “ t`u bërë këmbët copë”.

Këto muajt e ngrohtë janë vërtet tepër të vyer për t`i “harxhuar” me vuajtje.

Cilat janë atletet e konsideruara si më” in” këtë verë i shihni në fotogalerinë e mësipërme.


Shtuar 14.07.2020 06:17