7 kombinime perfekte për tani që askush nuk di ç’të veshë (FOTO LAJM)

Ok, sapo kemi hyrë në sezonin më të vështirë të vitit.

Në mëngjes është ftohtë, gjatë ditës bëhet një vapë e tmerrshme dhe pasditja sërish bëhet ftohtë.

Po ne të shkretët ç’dohet të veshim lind pyetja?

Për të gjithë ata që vuajnë në këto ditë, po u tregojmë 7 kombinimet ideale që do ju ndihmojnë të kaloni vjeshtën me lezet.


Shtuar 25.05.2020 11:34