Fitorja e Ramës, reagon PE: Të gjithë aktorët politikë së bashku të vazhdojnë drejt BE-së

Pas fitores së zgjedhjeve të Partisë Socialiste, ka raguar edhe raportuesja për Shqipërinë në Parlamentin Europian,  Isabel Santos.

Santo ka përgëzuar zgjedhjet edhe pse në një situatë si ajo e pandemisë,  teksa shprehet se tani është koha që të gjithë aktorët politikë të vazhdojnë dhe së bashku të vazhdojnë rrugën drejt  BE.

Reagimi

Përgëzime për njerëzit e ?? për një proces zgjedhor që pavarësisht pandemisë Covid19 ishte i organizuar mirë. Tani është koha që të gjithë aktorët politikë të vazhdojnë dhe së bashku të vazhdojnë rrugën drejt ?? Fat të mbarë Shqipërisë! #Shqipëria #Parlamenti Evropian


Shtuar 27.04.2021 15:43