Të famshmit miliarderë që nuk do t’ja lënë pasurinë fëmijëve të tyre (FOTO LAJM)

Ka personazhe të famshëm që kanë miliona, madje disa janë me pasuri me vlerë miliarda dollarë, të cilët kanë marrë një vendim të rëndësishëm.

Ata kanë vendosur që pas vdekjes së tyre, shumica e parave të shkojnë në bamirësi dhe jo te fëmijët e tyre.

“Bright Side” shkruan se disa prej tyre tashmë po e bëjnë këtë përmes fondacioneve ku ata shpenzojnë shumë para për bamirësi.

Tashmë ka nga ata që kanë ndërruar jetë dhe nuk kanë lënë asnjë qindarkë të vetme trashëgimtarëve të tyre, duke kërkuar një fat më të mirë për pasurinë e tyre.


Shtuar 16.05.2020 13:34