“Ki kujdes me fjalët”, Trump i përgjigjet liderit suprem të Iranit

Presidenti Donald Trump ka reagauar pas deklaratave të liderit suprem të iranit, Ayatollah Ali Khamenei, i cili e quajti kreun e SHBA kloun dhe terrorist.

Shefi i Shtëpisë së Bardë i ka kërkuar liderit iranian që të jetë i kujdesshëm me fjalët e tij.

“I ashtuquajturi ‘Lider Suprem’ i Iranit, i cili nuk ka qenë aq suprem kohët e fundit, ka thënë disa gjëra të pista për ShBA-të dhe Evropën.

Ekonomia e tyre po shkatërrohet dhe njerëzit po vuajnë. Ai duhet të jetë i kujdesshëm me fjalët.”, tha Trump në postimin e tij.


Shtuar 18.01.2020 07:16