Emergjencë kombëtare në SHBA, Trump bën testin e koronavirusit

Pas takimeve të njëpasnjëshme, Trump më në fund ka pranuar të bëjë testin për koronavirusin.

Presidenti amerikan Donald Trump njoftoi se kishte bërë testin për koronavirusin dhe priste rezultatet.

Siç raporton Fox News, Trump tha se mjekët i kishin matur temperaturën dhe ai ndjehej shumë mirë.

Temperatura i është matur edhe personave që janë pjesë e stafit të Presidentit Trump.


Shtuar 14.03.2020 16:46