Antonela kritikon Blerimin për veshjen: Ku ishe para se të më takoje mua?

Takimi i Antonelës dhe Blerimit në emisionin “Përputhen”, nisi menjëherë me skena xhelozie.

Ishte Antonela që vuri re shenja grimi në xhupin e Blerimit dhe nisi me pyetje se kë ka takuar më parë, ndërsa Antonela e thumboi se është ngushëlluar me dikë tjetër.

Antonela: Çfarë është kjo? Make Up?

Blerimi: Ndoshta se më takove ti.

Antonela: Ku ishe përpara?

Blerimi: S’ka lidhje. Ka një javë që të kam pritur dhe mu bë qejfi që u takuam.

Antonela: Qenke ngushëlluar tjetër kund.

Blerimi: Qenke pak xheloze. Më pëlqen. Edhe unë kam fillu me xhelozu pak për ty.


Shtuar 24.03.2021 22:32