Nëse ju ndodhet në shtëpi një iPhone i gjeneratës së parë, mund t’ju bëjë të pasur

Një iPhone i gjeneratës së parë është shitur për 35,000 $. Në ankand doli dhe iPod-i i gjeneratës së parë për 25,000 $. Steve Jobs lançoi iPhone-in në 2007 me një çmim fillestar prej 499 $ Në ankand, dikush e bleu të njëjtën gjë për 35,414 dollarë, duke e bërë atë një nga blerjet më të shtrenjta të iPhone ndonjëherë.

Pajisja doli në ankand si pjesë e ankandit “Apple, Jobs, and Computer Hardware” organizuar nga RR Auction, i cili ofroi më shumë se 70 artikuj. Shitja përfundoi më 18 gusht. Shitja e këtij iPhone shënon gjithashtu një moment historik të madh për historinë e teknologjisë.

Përveç çmimit të tij premium, iPhone origjinal ndërroi lojën kur u lançua për herë të parë që kur erdhi me një funksionalitet të plotë të ekranit me prekje, të cilin të gjitha markat e smartfonëve e ndoqën menjëherë më pas.